— Folyamat —

Ha szeretné, hogy megújuló energiákon alapuló rendszerét mi tervezzük meg és építsük ki, akkor a következő folyamaton fogunk közösen végighaladni:

 1. Jelezze igényét írásban (azért írásban, mert ott nincs félreértés, az igények, időpontok, részletek visszakereshetők). Nem feltétlenül kell mindent már most megadnia, írja le, amit szeretne, amit tud.
 2. Az igény alapján fogunk kérni az épületről rajzokat, terveket, - ha már vannak - fűtési és villany számlákat
 3. A megküldött dokumentumok alapján elkészítünk egy előzetes ajánlatot (2-3 nap), amelyet a megadott email címre kiküldünk.
 4. A kiküldött előzetes ajánlat alapján Ön el tudja dönteni, hogy igénybe kívánja-e venni szolgáltatásainkat.
 5. Ezután egy helyszíni szemle és szaktanácsadás következik, amelynek díja 30.000 Ft + ÁFA. Ezt az összeget - amennyiben megrendeli tőlünk a kivitelezést - teljes egészében jóváírjuk az árból.
 6. A helyszíni szemle után egy pontosított árajánlat és szerződés tervezetet küldünk (2-3 nap), amely már a kivitelezés részleteit tartalmazza.
 7. A kivitelezést a szerződésnek megfelelően végezzük.
 8. A kivitelezésekről minden esetben (még akkor is, ha ez nem lenne kötelező) építési naplót vezetünk.
 9. A kivitelezés végén egy vaskos paksamétát adunk át, amely tartalmazza a beszerelt eszközök és berendezések jótállási jegyeit, a rendszer működésének leírását, hibakódokat, szerviz elérhetőségét.

Fontos tudnivaló, hogy az elmúlt évek tapasztalatai alapján a következő rendben dolgozunk:

 • Anyagköltséget az anyagok leszállítása előtt 48 órával kérjük átutalni. Erről díjbekérőt állítunk ki, az anyagok leszállításakor pedig kiadjuk a számlát.
 • A munkadíjat utólag kérjük - a sikeres beüzemelés és műszaki átadás átvételkor - megfizetni.
 • Árajánlatainkba beépítésre kerülnek olyan - látszólag a rendszerhez nélkülözhető - eszközök, amelyek a hosszú távú biztonságos működést biztosítják. Ezekkel nem tudunk és mindkét fél érdekében nem is akarunk spórolni.
 • Árajánlataink minden esetben a teljes fizetendő összeget takarják, nincs menet közben felmerülő plusz költség. Olyan esetekben, amikor szolgáltatói díjat is kell fizetni (amelyet a Megrendelő közvetlenül a Szolgáltatónak fizet), ezen költséget mi nem tudjuk garantálni, tehát ez csak becsült összegként szerepel az ajánlatunkban (pl: napelemes rendszer esetében a villanyóra cserekor fizetendő plusz díj, amennyiben 30 Ampert meghaladja a  bejövő teljesítmény).
 • A munkát a lehető legrövidebb időn belül szeretnénk elvégezni, ezért - ha megoldható - reggeltől (07.00) estig (18.00) dolgozunk egy kivitelezési helyszínen.
 • Minden eszköz magyarországi forgalomba hozatalú. Ennek megfelelően magyarországi garancia levelet adunk ki.